Teltat

Isoja glamping-telttoja on kaksi kappaletta, oranssi Kurpitsa ja samanlainen vaalea Aavikko. Ne ovat reippaat 20 m2 pinta-alaltaan, joten niissä on tilaa viihtyä, vaikka Suomen kesä ei ihan parhainta antiaan esittelisikään. Teltat ovat vastaavilla kalusteilla sisustettu, mutta Kurpitsa on hieman värikkäämpi, Aavikon sisustus on hillitympi. Molemmista löytyy mm. 160 cm leveä parivuode petivaatteineen, kaksi lepotuolia ja pieni pöytäryhmä. Teltat ovat perustettu omien terassiensa päälle, joten pohja on tasainen. Terassilla on ulkokalusteet auringosta nauttimiseen, kaasugrillit omien herkkujen valmistamiseen ja oviaukko on suoraan kauniin Punelian suuntaan. Lisävuoteen tarve huomioidaan varausta tehdessä. Teltat ovat parhaimmillaan luonnossa hiljentymiseen. 


Puumajoitteita on 2hlö:n ja 3 hlö:n versiona. Nämä teltat on kiinnitetty kolmen puun väliin ja ovat siten irti maan kosteudesta ja kylmästä. Teltat ovat itsessään tehty verkkomateriaalista, joten erillistä hyttysverkkoa ei tarvita. Verkkorakenne takaa loistavan ilmanvaihdon kuumina päivinä, eikä sateelta suojaavaa tarppia välttämättä tarvita. Sellainen kuitenkin sisältyy telttojen varustukseen. Telttojen alla on pieni puinen alusta, jonka päällä on mukava säilyttää kenkiä, rinkkaa ym. Kaksi telttaa on pienen asuttamattoman ja kirkasvetisen erämaajärven rannassa ja pitkospuita pitkin pääsee pulahtamaan aamu-uinnille. Muut teltat tulevat vanhaan maalaismaisemaan, lähelle päärakennusta, mutta silti metsän siimekseen. 


Glamping-telttoihin sisältyy peseytymismahdollisuus kärrysaunassa ja puumajoitteisiin joko telttasauna tai pihasauna, kompostoiva käymälä ja aamiainen teltalle tuotuna. 

Telttailuun voi yhdistää myös vaikkapa suppailua tai liikkumista upeilla metsäpoluilla joko jalkaisin tai pyörällä. Sähkömaastopyörällä pääsee tutkimaan mukavasti ja vaivattomasti lähiympäristöä.